Αξέχαστες Δεξιώσεις Γάμου

Γαμήλια δεξίωση ή πάρτι

 Στόχος είναι να δημιουργηθούν όλες οι προυποθέσεις για να ζήσουμε μία μοναδική βραδιά, αυτή της δική σας γαμήλιας δεξίωσης. Με πρωτόγνωρη αισθητική, υψηλή γαστρονομία, εορταστική και χορευτική ατμόσφαιρα στο μέγιστο βαθμό, την κάνουμε πραγματικά…ονειρική.  

Η γαμήλια δεξίωση στον χώρο του Εν Λευκώ (Επιταλίου) αποκτά άρωμα και χρώμα ενός διαφορετικού χωροχρόνου.  Οι χώροι του Εν Λευκώ, πλήρως εξοπλισμένοι και με υψηλή αισθητική, υπόσχονται μια άψογη γαμήλια δεξίωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο κεντρικός χώρος υποδοχής του Εν Λευκώ, η βεράντα  και ο κήπος; , υποδέχονται τον καλεσμένο με διάχυτο στυλ και άρωμα νησιώτικου στυλ ικανοποιώντας και το πιο απαιτητικό γούστο. Ταυτόχρονα δίνουν στο νεόνυμφο ζευγάρι την ευκαιρία να υποδεχθεί τους καλεσμένους του σε ένα ζεστό οικείο χώρο που αποπνέει μια γλυκιά γαλήνη, θαλπωρή και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Οι καλοί τρόποι, τα έθιμα και οι παραδόσεις, θέλουν το ζευγάρι μετά το γάμο και την έναρξη της νέας, κοινής του ζωής, να δεξιώνεται τους προσκεκλημένους του.  

  Η δεξίωση είναι η πρώτη γιορτή του ζευγαριού με τον κοινωνικό του κύκλο, η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά οι οικογένειες και οι φίλοι και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είναι ξεχωριστή. 

  Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να οργανώσετε μια υπέροχη δεξίωση και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, τίποτα όμως δεν χαρακτηρίζει μια εκδήλωση περισσότερο από το χώρο που τη φιλοξενεί.

Εκλεπτισμένη πολυτέλεια και σύγχρονη αρχιτεκτονική δένουν αρμονικά σε ένα χώρο συνώνυμο του καλού γούστου. Ο χώρος προσφέρει μαγευτική θέα, την οποία μπορείτε να την απολαύσετε από κάθε γωνιά του κήπου ή της  βεράντας . 

  Η υπέροχη διακόσμηση σε όλους τους χώρους, η μαγευτική μουσική και η άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην ολοκλήρωση του παζλ της τελειότητας.